Drivhus

Drivhusforsikring

Nogle forsikringsselskaber dækker drivhuse, men det er ikke alle slags skader, der er dækket. Med en drivhusforsikring hos Dansk Glasforsikring er du sikker på, at dit drivhus er godt forsikret.

Drivhusforsikring - kort fortalt

Forsikringen omfatter dit drivhus og fastmonterede udstyr, som du køber sammen med drivhuset, når det fremgår af salgsnotaen. Forsikringen dækker skade på drivhuset som følge af en pludselig og uforudset hændelse (en sten flyver gennem en rude, når du slår græs, storm sender havetrampolinen ind i drivhuset, du rammer en rude med kosteskaftet osv.). Forsikringen dækker også tyveri og hærværk.

Forsikringen dækker ikke tekniske installationer, herunder el, gas og vandinstallationer.

Der er en selvrisiko på 500 kr., med mindre du selv reparerer skaden.

Læs mere om drivhusforsikringen og priser her:

Brochure


Hvordan dækker vi skaden?

Sker der en skade, tager du nogle digitale fotos af skaden, og udfylder en skadeanmeldelse her på hjemmesiden under menupunktet Kontakt. Derefter aftaler vi, hvem der skal reparere skaden, og hvordan det kan ske.

Forsikringsbetingelser

Du kan læse forsikringsbetingelserne her.

Hvordan køber jeg forsikringen?

Alle kan købe en drivhusforsikring i Dansk Glasforsikring. Om du er husejer, har en ejerlejlighed, en andelslejlighed, bor til leje eller har en kolonihave er ligegyldigt, når blot du ejer drivhuset. Du kan købe forsikringen, når du køber drivhuset eller på et senere tidspunkt. Er drivhuset opført, tager du nogle digitale fotos som viser, at dit drivhus er helt og uskadt. Så kontakter du os, og vi hjælper dig med at købe forsikringen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Ring 45 87 13 66.